Het goed lezen van vacatures is van essentieel belang voor het schrijven van sollicitatiebrieven en CV’s. Social Media, Netwerken en de Elevator Pitch zijn daarvan een verlengstuk. Ik weet dat het heel lastig is om dit te leren en toe te passen. Maatwerk levert het beste resultaat. Daarom ben ik Coach/Trainer.

.........maak gebruik van een Workshop om Samen het Doel te Bereiken

In een Workshop help ik u stap voor stap in de wereld van Solliciteren op de normale manier en via Social Media, Netwerken en de Elevator Pitch.

Sollicitatiebrief en CV

– Dit is lastig te schrijven, ik help u een sollicitatiebrief en CV te schrijven;

– Daarbij begint het met het leren lezen van een vacature!

Social Media

– Wist u dat Facebook het grootste Social Media op dit moment is. Maak hier in úw voordeel gebruik van en houdt de regie in eigen handen!

– LinkedIn is ook een groot Social Media voor zakelijk gebruik. U vindt er uw contacten, vacatures, bedrijven, groepen en een mogelijkheid te netwerken.

– Ook Twitter biedt u een groot Social Media.Twitter werkt snel en effectief. Ik neem u mee in de wereld van Twitter.

Leren netwerken

– Wat is netwerken, waar moet je naar toe en hoe doe je dit dan? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens de Workshop.

Elevator Pitch

– In 30 seconde je bekendmaken; wie ben je, waar ben je op zoek naar, wie/wat is je doelgroep…..

Wat kunt u van mij verwachten:

Ik lever maatwerk! Samen met u zit ik één-op-één om uiteindelijk een goede sollicitatiebrief en een goed CV te schrijven.

Samen ga ik u bekend maken op Social Media en leer ik u Netwerken en leer ik u uw Elevator Pitch.

De workshops vinden plaats in Delfzijl aan de Noordersingel 1. Workshops op locatie is mogelijk, de daarvoor gemaakte reiskosten zijn € 0,19 per km..

Prijs per Workshop is € 65 per uur incl. BTW.