Personeelsadvies op maat

Doet u als ondernemer de personeelszaken erbij?
Wat doet u bij plotselinge veranderingen in uw personeelsbestand? Langdurige ziekte? Zwangerschap? Een geschil?
Met de juiste kennis en ervaring stelt u snel orde op zaken.

Personeelszaken en ondernemerschap combineren

Het valt niet mee om personeelszaken te combineren met het ondernemerschap. Zolang alles op rolletjes loopt, lijken de problemen ver weg. Dan is het erg verleidelijk om belangrijke zaken uit te stellen tot een rustiger periode.

Veranderingen in uw personeelsbestand

Opeens verandert alles. Een vaste werknemer wordt langdurig ziek. Hoewel u hier over heeft nagedacht, slaat de twijfel toe. Is alles goed geregeld? Voldoe ik aan alle wet- en regelgeving? Hoe blijf ik in gesprek nu ik ook nog extra werk moet opvangen. Hoe krijg ik mijn werknemer weer enthousiast aan het werk? En, in het ergste geval, hoe zorg ik dat ik hier niet aan ten onder ga?

Onafhankelijk personeelsadvies

Als zelfstandig en onafhankelijk adviseur kom ik bij organisaties en MKB-bedrijven uit heel Groningen en Noord Nederland over de vloer. Ik geef personeelsadvies, stel orde op zaken en begeleid ingewikkelde re-integratie trajecten. Ik zorg er voor dat u als bedrijf een betrouwbaar P&O beleid kunt voeren. Een personeelsbeleid dat voldoet aan de menselijke maat, uw zakelijke doelen en de actuele wet- en regelgeving.

Personeelsadvies bij zwangerschap

Een zwangere medewerker? Blijdschap voor uw collega, maar hoofdpijn over de gevolgen voor uw bedrijf? Voorkom verrassingen en gun uw medewerker én uw bedrijf een onbezorgde periode. ersoneelsadvies bij ziekte en verzuim

Personeelsadvies bij ziekte en verzuim

Een (langdurig) zieke medewerker? Zowel voor werkgever als werknemer is het belangrijk dat alle stappen volgens de geldende wet- en regelgeving worden gezet.

Personeelsadvies bij re-integratie trajecten

Weer terug op de werkvloer na een langdurige afwezigheid? Zorg voor een goede verslaglegging en goed werkgeverschap. Leg de basis voor vertrouwen in de toekomst.

Verzekeringen voor personeel & werkgever

Als ondernemer kun je je verzekeren, echter zitten hier vaak wel een aantal haken en ogen aan, zeker wanneer uw onderneming in de groei is.

Personeelsadvies bij een ontslagaanvraag

Wanneer alle stappen zijn gezet en er geen weg meer terug is, is een ontslagaanvraag de laatste stap. Juridisch moet alles echter tot in de puntjes in orde zijn.