Uw personeelszaken goed geregeld, zonder extra personeel in dienst

Te klein voor een eigen afdeling P&O en te groot om alles zelf nog te overzien? Door gebruik te maken van deze HRM Interim dienst haalt u kennis van zaken in huis zonder zelf ergens verder aan vast te zitten.

Uw personeelszaken moeten altijd goed geregeld zijn

Personeelszaken zijn een vak apart en het is voor uw organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is. Niet alleen tijdens ziekte of verzuim, maar juist ook wanneer alles goed gaat. Zo weet iedereen waar hij aan toe is qua doorgroei en ontwikkeling. Het goed regelen van personeelszaken voorkomt verloop, uitval en ziekte van uw personeel.

Te klein voor een eigen P&O afdeling?

Veel bedrijven hebben een wisselende behoefte aan personeelsadvies. Er zijn niet altijd werkzaamheden die een P&O afdeling kan uitvoeren. Soms kiezen bedrijven dan voor een combinatiefunctie van administratief & P&O werk. Ook doen veel ondernemers het HR werk er zelf bij. In de drukkere periodes komt het dan wel eens voor dat de P&O werkzaamheden blijven liggen. Dit is voor de ontwikkeling van het bedrijf niet wenselijk.

Interim Personeelsafdeling

Met een interim personeelsfunctionaris creert u één aanspreekpunt zowel voor u als uw personeel.
U zit als ondernemer nergens aan vast en hoeft niet speciaal iemand aan te nemen voor deze functie. Toch heeft u zo iemand beschikbaar die u uw bedrijf kent en u direct kan bijstaan, ook tijdens moeilijke trajecten.


Wanneer is een interim oplossing geschikt?

• Wanneer u twijfelt over het al dan niet aannemen van een aparte personeelsfunctionaris.
• Wanneer u wél de behoefte heeft aan een professional die af en toe meekijkt.
• Wanneer losse trajecten te kostbaar zijn.
• Wanneer uw vaste personeelsfunctionaris tijdelijk afwezig is.

Als zelfstandig en onafhankelijk adviseur kom ik bij organisaties en MKB-bedrijven uit heel Groningen en Noord Nederland over de vloer. Ik geef personeelsadvies, stel orde op zaken en begeleid ingewikkelde re-integratie trajecten. Ik zorg er voor dat u als bedrijf een betrouwbaar P&O beleid kunt voeren. Een personeelsbeleid dat voldoet aan de menselijke maat, uw zakelijke doelen en de actuele wet- en regelgeving.

P&O abonnement

Beschik over een vast aanspreekpunt voor al uw P&O vraagstukken. Lees meer over P&O Abonnement

Werving & Selectie

Het selecteren en werven van een nieuwe medewerker die goed bij uw bedrijf past. Lees meer over werving en selectie

Maatwerk

Aanvullende P&O werkzaamheden die precies aansluiten bij de unieke behoeften van uw organisatie. Lees meer over P&O maatwerk